3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Minik Muhammed'in polis sevgisi

4 YAŞINDAKİ MUHAMMED'İN POLİS SEVGİSİ

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde polislik mesleğine aşık olan 4 yaşındaki Muhammed İlyas, ailesi tarafından ilçe emniyet müdürlüğüne götürülerek birimleri gezdi.

Gerede İlçesi'nde yaşayan İlyas ailesinin 4 yaşındaki çocukları Muhammed İlyas, emniyet amirliğini gezdi. Küçük yaşta başlayan polislik sevgisi, minik Muhammed'i emniyetle tanıştırdı.

Evde otururken televizyon ekranlarında Kollama, Arka Sokaklar, Tek Türkiye ve Adanalı gibi polislerin sık yer aldığı dizileri hayranlıkla izleyen Muhammed'in en büyük isteği yerine geldi. Sürekli babasına polis olmak istediğini söyleyen Muhammed İlyas, geçtiğimiz günlerde ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Pazardan aldırdığı polis kıyafetlerini üzerine giyen Muhammed, babasıyla birlikte emniyet müdürlüğüne gitti. Baş Komiser Kadir Yıldırım'ın yakın ilgisiyle karşılanan minik Muhammed, daha sonra polis ağabeylerinin kucağında birimleri gezdi.

Büyüyünce polis olmak istediğini söyleyen 4 yaşındaki Muhammed'in günün her saatini polis kıyafetleri, elinde oyuncak tabancası ve polis arabalarıyla geçirdiği belirtildi.

4 YAŞINDAKİ MUHAMMED'İN POLİS SEVGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 15:11:02
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 15:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?