8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Minik Sıla dedesiyle hasret giderdi

Bolu’da anne ve babasından dayak yiyerek hastanelik olan 3.5 yaşındaki Sıla Alakaz, gönderildiği Adapazarı Dostluk Çocuk Yuvası’nda dedesiyle hasret giderdi. Bolu’da anne ve babasından dayak yiyerek hastanelik olan 3.5 yaşındaki Sıla Alakaz, Bolu’daki tedavisinin tamamlanmasının ardından gönderildiği Adapazarı Dostluk Çocuk Yuvası’nda yaşamaya başladı. Yuvaya yerleştirileli 1 hafta olan Sıla Alakaz’ı, Zonguldak’ın Devrek İlçesi’nde yaşayan dedesi Mustafa Alakaz bugün ziyaret etti. Dedesini karşısında görünce sevinen küçük kız, uzun süre boynuna sarılarak hasret giderdi. Gün boyunca dedesiyle oynayan Sıla, dedesinin ayrılık saati geldiğinde ise gözyaşlarına hakim olamadı. Dedesi Mustafa Alakaz’dan ayrılmak istemeyen Sıla, uzun süre "dede beni bırakma" diye ağladı.

Mustafa Alakaz, torununu 2 aylıkken yanına aldığını söyleyerek, "Onu biz büyüttük. Annesinden çok beni görmüştür. Onu burada bırakmak istemiyorum. Mahkemeye başvurdum. Sıla’yı yuvadan alacağım" dedi.

bolu
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2004 Salı 17:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sıla polat IP: 88.228.99.xxx Tarih : 13.12.2007 18:02:50

ya yazık ya... el kadar çocuk dövülür mü!üstelik bu haberde "sıla'nın dudaklarına sigara sürüldüğü çıkmıştı"allah anne ve babasını bldiği gibi yapsın!allah cezalarını versin!