3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Mudurnu MYO yeşilleniyor

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu'nun bahçesine öğrenciler tarafından 400 adet çeşitli türlerde çam fidanları dikildi.

Okul bahçesinde düzenlenen fidan dikme törenine; Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Mudurnu Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Uğur Avcı, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Müftüsü Osman Şener, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan, "Yüksekokulumuz ve Mudurnu için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılması ve çevre bilincinin gelişmesi açısından çok gerekli şeylerdir. İnşallah bu tür faaliyetleri giderek artırır ve yüksekokulumuza bir hatıra ormanı kazandırırız. Başta rektörümüz olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç da, yaptığı konuşmada, ilçelerdeki tüm etkinlik ve faaliyetlere rektörlük olarak destek verdiklerini belirterek, herkesin mutlaka ağaç dikmesi gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 23:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?