3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Mudurnu'ya turist akını

MUDURNU HAFTA SONU YERLİ TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR

Bolu'nun tarihi Mudurnu ilçesi hafta sonu günübirlik ziyaretçilerin akınına uğradı.

Tarihi Osmanlı kasabası Mudurnu ilçesini bu hafta sonu fotoğraf ve gezi ekipleri ziyaret etti. 25 kişilik gezi ve kültür ekibi pazar sabahı Mudurnu'ya geldi.

Sabah erken gelen ekip Mudurnu ilçesinin sessiz sakin sokaklarında Mudurnu tarihi evlerinin fotoğraflarını çektiler. Geziyi organize eden Yelda Baler, Mudurnu ilçesinde tarihin korunarak restore edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Mudurnu'nun dar sokaklarında gezerken ben ve misafirlerim çok mutlu oluyor^” dedi.

Baler, fotoğraf eğitimi ve kültür gezileri düzenlediğini ifade ederek “Bu gezimizde Mudurnu ilçesine 25 kişilik bir gurupla geldik. Gün bitiminde Mudurnu'dan ayrılırken çok güzel kareler ve anılarla dönüyoruz, en kısa zamanda değişik misafir arkadaşlarla yine burada olmayı planlıyorum” diye konuştu. Grup Mudurnu Orta Çarşı'da karşılaştığı Misci Mehmet Kahraman ve Demirciler Çarşısı esnaflarından Bakırcı Mehmet Arıbakır'a hayran kaldılar.

Misci Mehmet Kahraman misafirlere rehberlik ederek çeşitli konularda sohbet edip onların hoş vakit geçirmesini sağladı. Bu arada grup Misci Mehmet Kahraman'ı dükkanların önünde poz verdirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

MUDURNU HAFTA SONU YERLİ TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR
MUDURNU HAFTA SONU YERLİ TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 19:18:00
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 23:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?