6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Müftü Okutan'a veda yemeği

Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Din Görevlileri Derneği Tekirdağa Müftülüğü'ne atanan Müftü Ahmet Okutan'a bir veda yemeği düzenledi. 

Filiz Restoran'da düzenlenen yemeğe ilçe müftüleri, merkez vaizleri ve çok sayıda din görevlisi katıldı. İftar yemeğinin ardından dua edildi ve İl Müftüsü Ahmet Okutan'a Yukarı Çarşıyı Koruma-Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Nazmi Perçin tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Türk Diyanet-Sen İl Başkanı İsmail Gündüz, "Hocamız bizlere çok güzel bir çalışma ortamı sundu. Benim asıl üzerinde durmak istediğim nokta, hocamızın bize bıraktığı en güzel şey okumanın güzelliği, çalışma arkadaşlarımızı okumaya sevk etmesidir" dedi. 

İl Müftüsü Ahmet Okutan ise konuşmasında, "Ben üzerimi düşeni yaptım, eğer bir müftü üzerine düşen görevleri yapmadıysa eksiklikleri görmek esastır. Bu bizim görevimizdir. Benim yapılanlarda ne kadar payım varsa, Bolu halkının da büyük payı vardır. Fazla büyütülecek bir şey yoktur, dilerim bundan sonra gelecek müftü arkadaşlar ve din görevlileri de kendisine Allah'ın emirlerini ve Devletin verdiği görevi hakkı ile yerine getirir" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 17:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?