3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Muhalefet fırıldak peşinde!

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhalefeti siyaset uğruna Bolu'nun önünü kesmekle suçlayarak, "Siyaset uğruna Bolu için hayati önem taşıyan projeleri engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gelecek 50 yılını inşa etmek için başını taşın altına koyduğunu, Bolu'nun önünü açmak konusunda hiç kimsenin kendisini yıldıramayacağını söyledi.

"Muhalefet Bolu'nun önünü tıkamak için sürekli fırıldak peşinde" diyen başkan Yılmaz, "Bir yerde çalışma yapmaya başladık mı hemen önümüze engel çıkarmak için harekete geçiyorlar. Buna bir türlü anlam veremiyorum. Hadi beni sevmiyorsunuz, Bolu'yu da mı sevmiyorsunuz? Bolu için hayati önem taşıyan projeleri engellemek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Devamlı bir fırıldak peşindeler. Bunu siyasi rant elde etmek için yapıyorlarsa halk bunlara gereken cevabı verecektir. Ben bunları önce Allaha sonra Bolululara havale ediyorum" şeklinde konuştu.

Alaaddin Yılmaz, muhalefeti utanmazlıkla suçlayarak, "Ben buların yerinde olsam utancımdan Bolu'da dolaşamam. Ama bunlarda utanma duygusu yok. İşçimizle, mühendisimizle, daire müdürümüzle, tüm ekibimizle bir çalışma şevki yakalamışız. Bolu'da imkansız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz, birileri çıkıyor bu şevkimizi kırmaya çalışıyor. Bolu'nun önünü tıkamaya çalışıyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi göğsünü gere gere sokakta dolaşıyorlar. Bu nasıl bir utanmazlıktır anlayabilmiş değilim" dedi.

Başkan Yılmaz, muhalefetin bu tutumu karşısında basının kendisine destek vermediğini ve yalnız bıraktığını da ifade ederek, "Gelişen olayları basın sürekli takip ediyor. Projelerimizi engellemek için nasıl fırıldaklar yaptığını herkes biliyor. Ama basın maalesef beni bu yolda yalnız bırakıyor" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 15:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?