3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Muhtardı belediye başkanı oldu

Bolu'nun Karacasu beldesinde beş yıldır muhtarlık yapan Celal Beydilli, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday olduğu seçimlerde Karacasu Belediye Başkanı seçildi.


Yıllardan beri meclis üyeliğinden daire müdürlüğüne kadar yapmadığı iş kalmayan MHP'li Belediye Başkan adayı Celal Beydilli, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde mahalle muhtarlığından belediye başkanlığına geçti. Karacasu beldesinde AK Partili rakibi İsmail Erkoç'u 34 oy geride bırakarak 769 oyla Belediye Başkanı seçilen Beydilli, seçmene teşekkür etti.


Bolu vilayetinde MHP'den Belediye Başkanı olan tek aday olduğunu anlatan Celal Beydilli, şöyle konuştu: "Halkın içinden geldim. Bugüne kadar daire amirliğinden muhtarlığa kadar yapmadığım iş kalmadı. Halkımız bu seçimlerde bana güvendi ve belediye başkanı seçti. Ben de onlara layık olmaya çalışacağım. Karacasu halkı beni iyi tanıyor. Seçim boyunca hiçbir parti adını kullanmadım. Kimseye iftira atmadan yarışa katıldım ve kazandım."


Karacasu beldesi için kolları sıvadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Celal Beydilli, sözlerine şöyle devam etti: "Hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. İlk önce su sorununu çözeceğiz. Daha sonra ciddi sorun yaratan kavşaklarımız da ışıklandırma çalışmaları yapacağız. Sonra halkımızın yanına gideceğiz. Eksikleri onlardan öğrenip çözüm arayacağız. Belde halkı bize çok rahat ulaşabilecek. Karacasu beldesi için artık değişim şart."
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 18:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?