3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Muhtarlar sorunlarını anlattı

BOLU'DA MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

Bolu'da her ay mahalle muhtarları ve belediye başkan yardımcılarının katılımıyla yapılan istişare toplantılarına bir yenisi daha eklendi.

Her ay düzenli olarak yapılan belediye ile muhtarlar arasındaki toplantının yenisi Köroğlu Otel'de yapıldı. Toplantıya Bolu Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yamantürk ve İhsan Ağcan ile muhtarlar katıldı. Mahallelere daha iyi hizmet götürebilmek için muhtarlarla sık sık toplandıklarını hatırlatan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, "Mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak yaptığımız toplantılarda, muhtarlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Karşılıklı istişare yaptıktan sonra belediye olarak mahallelerimize daha fazla hizmet götürebilmek için muhtarlarımızın taleplerini değerlendiriyoruz" dedi.

Daha sonra tek tek söz alan muhtarlar önce mahallelerdeki hoparlör sistemi hakkındaki sıkıntılarını dile getirdiler. Başkan Yardımcısı Yamantürk, yeni bir frekans alımı ile yeni mahallelerde de eski mahallerde de hoparlör sıkıntısını çözeceklerini söyledi. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda belediye başkan yardımcıları muhtarların taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, sıkıntılara çözüm getireceklerini söylediler.

BOLU'DA MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 17:53:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 20:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?