3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Muhtarlardan AK Parti'ye ziyaret

Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Bolu'da geçtiğimiz ay yapılan AK Parti İl Kongresi ile İl Başkanlığı görevine seçilen Ali Ercoşkun'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Son ziyareti ise Merkez Mahalle Muhtarları Derneği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette Merkez İlçe Başkanı Erol Özak da yer aldı. Gerçekleştirilen ziyarette ilk açıklamayı yapan Merkez Mahalle Muhtarlı Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç, "Bizler Merkez Mahalle Muhtarlı Derneği olarak hem yeni yönetim kurulunu tebrik etmek için hem de yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunmak için geldik. Bolu her zaman kurallara uyan bir il olmuştur. Bunun için Bolu birçok uygulamaya pilot il olmuştur.

Her şey siyaset değildir. Bu düşünce ile geçtiğimiz günlerde ana muhalefet partisi ile el ele olmanızı büyük bir sevinçle izledik, takip ettik. Bolu için hizmet için siyaset bir kenara bırakılmalı ve hizmet için beraber olunmalı. Umarım bu birliktelik yukarıdakilere örnek olur" dedi. AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun ise, Merkez Mahalle Muhtarlı Derneği'ne gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür ederek, "Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler maddi manevi her türlü hizmet için bu göreve geldik. Bolu için çalışmalarımız gece ve gündüz sürüyor.

Bizler siz muhtarlarla her zaman iç içeyiz. Sizin sorunlarınızı her daim değerlendiriyor ve gerekli yerlere iletiyoruz. Biz zaten geçtiğimiz gün Belediye Meclis Üyelerimiz ile burada toplandık ve sizlerin sorunlarını ilettik" şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?