3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Nerede Taner orada olay

Geçen aylarda bir lokantada Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın kafasına tencereyle vuran Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu'nun oğlu Taner Becikoğlu, dün gece sabaha karşı arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir barda tartıştığı bir kişinin ayağına ateş etti.

Olay, saat 03:00'te Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar'ın evinin arkasında bulunan bir barda meydana geldi. İddiaya göre, geç saatlerde arkadaşlarıyla birlikte bara gelen Taner Becikoğlu, içeride bir süre oturduktan sonra yan masada oturan bir kişiyle tartışmaya başladı. İşyeri sahipleri tartışmayı önlerken, bir süre sonra şahıs dışarıya çıktı. Bu sırada Taner Becikoğlu da masadan kalkarak ismi belirlenemeyen şahsın yanına gitti. Tartışma bir anda alevlenirken, Becikoğlu da belinden çıkardığı tabancayla şahsın ayaklarına ateş etti. Kurşun şahsın ayağına denk gelmezken, şahıs koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Bolu Valisi Akpınar'ın evinde nöbet tutan polisler asayiş ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler Taner Becikoğlu'nu ifadesini almak üzere Bahçelievler Polis Karakolu'na götürdü. Kimse şikayetçi olmadığı için Becikoğlu serbest bırakıldı.

Taner Becikoğlu'nun aşırı alkollü olduğu belirtildi. Bu arada kaçan şahsın ismi belirlenemedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 17:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?