3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Oda başkanına maaş şoku

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk, dünyayı saran küresel kriz nedeniyle bin 500 YTL olan maaşının iptal olduğunu söyledi.


Bolu Valiliği'nin her yıl kış ayları öncesinde yaptığı "Kışla mücadele" toplantısına katılan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk, ekonomik krizin kendilerini yaraladığını söyledi.
Aylardır küresel kriz nedeniyle esnaftan aidat paralarını alamadıklarını vurgulayan Nihat Alpat Öztürk, odanın zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Kriz nedeniyle şoförler odasına kayıtlı olan araç çekicilerini de satmak zorunda kaldıklarını söyleyen Öztürk, "Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Esnaftan aidat paralarını toplayamıyoruz. Kriz nedeniyle kasamızdaki parada azaldı. Özellikle kış aylarında yolda kalan araçların çekilmesinde kullandığımız çekicileri satmak zorunda kaldık. Yıllardır oda başkanlığı
görevini yürütüyorum. Yönetim kurulu kararıyla 1500 YTL maaş alıyordum. Ancak, odanın içinde bulunduğu kriz nedeniyle bu maaşımı da yönetim kurulu kararıyla 2 aydır almamaya karar verdim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:34:29
Güncelleme :21 Kasım 2008 Cuma 15:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?