3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Öğrenciler Yılmaz'ı ziyaret etti

Bolu Alıçören İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ilköğretim haftası nedeniyle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.


İlköğretim Haftası nedeniyle Alıçören İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Soykan, öğretmenlerden Funda Gürhan, okul öğrencilerinden Hilal Nur Özcan ve Kerim Sarıalan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Alıçören İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Soykan, "2008-2009 öğretim yılının başlaması nedeniyle bu haftayı Türkiye'de İlköğretim Haftası olarak kutlanıyor. Bolu'ya hizmet eden başta Valilik olmak üzere Garnizon Komutanlığı, Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaretler gerçekleştirildi. Bu amaçla bizlerde Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Bolu'ya yapmış olduğu hizmetler dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


Milli Eğitim camiasına yeni başlayan eğitim yılı öncesi başarı dileyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar öğretmenlerimizin ellerinde bir hamur. İnşallah bu hamur bu müthiş eğitim ordumuzun elinde şekillenecek. Bu eğitim ordumuz bizim geleceğimizi şekillendirecek. Bolu, Milli Eğitim açısından her sene çıtayı yükseltiyor. Biz istiyoruz ki Türkiye'de Bolu birinci olsun. Dolayısıyla bu gençlerimize güveniyoruz. Okula ilk başlayan bu tertemiz beyinler çok iyi çalışmaları lazım" dedi.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından öğrencilere çeşitli armağanlar takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?