3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Öğrencilerden Başkana ziyaret

Bolu Canip Baysal ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenleriyle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.


Başkan Yılmaz'ın bugünkü ilk ziyaretçileri Canip Baysal İlköretim Okulu öğrencileri oldu. Okul Müdürü Hasan Ali Yücel önderliğinde belediyeyi ziyaret eden öğrenciler, Başkan Yılmaz'la uzun süre sohbet etti. Fikir alışverişinde bulunmak için belediyeyi ziyaret ettiklerini söyleyen Canip Baysal İlköğretim Okul Müdürü Hasan Ali Yücel, "Gelişim ve yönetim ekibimizin çalışmalarına 2006 yılında başladık. İlk ziyareti 2006 yılında Başkanımıza yapmıştık. Bolu'da okul bahçesine 'kontrollü giriş' sadece bizim okulumuzda yapılmaktadır.

Okulumuza gelen velilere ve ziyaretçilere yaka kartları veriyoruz. Okulumuzun güvenlik problemini başkanımız sayesinde aştık. Birçok değişikliğe gittik. Gelişim ve yönetim ekibi olarak birçok aşama kaydettik. Bolu Belediye Başkanımızla fikir alışverişinde bulunmak için kendilerini ziyaret ettik" dedi. Belediyeyi ziyaret eden ikinci kafile ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileriydi. Başkan Alaaddin Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Cahit Görkem, "Okulumuzda birinci dönemde bir istekte bulunmuştuk. Boya ve badanasıyla ilgili, başkanımız bu isteğimizi kırmadılar. Şubat tatilinde işçiliğini Bolu Belediye personelinin yapmış olduğu ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzde malzemesini vererek okulumuz iç kısmını boyanmıştır.

Katkılarından dolayı teşekkür etmeye geldik" dedi. İki okulun da ziyaretinden oldukça memnun kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,
"Bizim neslimizi, geleceğimizi yetiştiren okullularımızın birçok eksikleri var. Bolu Belediyesi olarak bizler onların bir nebze yanında olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu biraz daha kuvvetli olacak. Çünkü alt yapı çalışmalarımızı belediye olarak tamamladık. Okullarımızdan ve vatandaşlarımızdan çevre duyarlılığı konusunda duyarlılık bekliyoruz. Canip Baysal İlköğretim Okulu bisiklet ekibiyle çevre konusunda en çok destek verenlerden bir tanesi, hep beraber Bolu'yu yaşanılabilir bir kent yapmak için elimizden geldiğince çalışacağız" dedi. Başkan Yılmaz, uzun süren sohbetin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?