3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Öğrencilere 'hoşgeldiniz' yemeği

Bolu Tanıtma ve Kalkınma Vakfı tarafından her eğitim öğretim döneminin başında üniversite öğrencilerine düzenlenen "Hoşgeldiniz" yemeği Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'nde gerçekleştirildi.


AİBÜ'lü öğrenciler yemeğe yoğun ilgi gösterdi. Her dönemin başında ve yıl sonunda gerçekleştirilen ve geleneksel hale dönüşen yemek organizasyonuna Bolu Vali Yardımcısı Hüseyin Doğan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmada, "Siz değerli öğrencilerimiz sizler Bolu'nun çocuklarısınız, Türkiye'nin geleceğisiniz. Kendinizi iyi yetiştirin. Sizleri iyi yerlerde görmek istiyoruz. Okullarınızdan mezun olduktan sonra da beraberliğimiz devam etsin. Bizler geçiciyiz ama sizler bu ülkede kalıcısınız. Derslerinizde başarılar diliyorum" dedi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rektör Atilla Kılıç'ın yemek dağıtımı yaptığı organizasyonda, yaklaşık 5 bin öğrenciye yemek verildi. Havanın güzel olmasını değerlendiren bazı öğrenciler ise yemeklerini çimenlerin üzerinde yemeyi tercih etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 16:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?