30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Öğrencileri elleriyle besledi

MİLLETVEKİLİ ADAYŞ ADAYI ALİ ERCOŞKUN ÖĞRENCİLERİ ELLERİYLE BESLEDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, Üniversiteli AK Gençlik Oluşumu tarafından Gölcük'te verilen pikniğe katılırken, mangalda pişirilen etleri öğrencilere kendi elleiryle ikram etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun'un tanıtım broşürlerini Bolu ve ilçelerinde kapı kapı dolaşıp bir haftada dağıtan üniversiteli AK Gençlik Oluşumu, yorgunluklarını piknik yaparak giderdi. Gölcük'te mangal yakıp göl etrafında gezinti yapan öğrenciler yorgunluklarını attılar.

Pikniğe katılan Ali Ercoşkun, mangalda pişirilen etleri üniversiteli öğrencilere ikram etti. Üniversiteli gençlerle sohbet eden Ercoşkun, broşür dağıtımı sırasında öğrencilerin izlenimlerini dinledi. Sık sık notlar alan Ali Ercoşkun, Türkiye nüfusunun yüzde 55'inin genç olduğunu hatırlatarak, "İlkeleri olan gençler bu vatanın vazgeçilmezidirler. Bu ülkenin dinamizmi açısından üniversite gençliği çok önemlidir. Gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar üniversite gençliği olacak. Bu yüzden üniversitelerde gençlerin siyasete aktif olarak katılmaları gerekiyor" dedi.

Milletvekili aday adayı Ali Ercoşkun, daha sonra öğrencilerle birlikte Gölcük Gölü kenarında hatıra fotoğrafı çektirdi.

MİLLETVEKİLİ ADAYŞ ADAYI ALİ ERCOŞKUN ÖĞRENCİLERİ ELLERİYLE BESLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 18:11:02
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 09:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?