30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Öğrencilerin birincilik yarışı

BOLU'DA ÖĞRENCİLER İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMAK İÇİN YARIŞTI

Bolu'da ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında öğrenciler birbirleriyle yarıştı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 50. Yıl İlköğretim Okulu'nda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya, merkez ve ilçelerde bulunan ortaöğretim okullarından 28 öğrenci katıldı. Kürsüde İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okumak için yarışan öğrenciler arasında heyecanlananlar okuyacakları bölümlerin bazı kesimlerini unuttu. Okunan İstiklal Marşı'nı jüri üyeleri çeşitli kategorilerde değerlendirirken, jürinin puanlamasıyla dereceye giren öğrenciler belirlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, öğrencilerin bu tür yarışmalarda büyük zevkle kürsüye çıkmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "Yarışmayı bu yıl üçüncü kez düzenledik. Önce ilköğretim okulları, ardından da ortaöğretim okulları arasında yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini 12 Mart tarihinde İstiklal Marşı'nın kabul yıl dönümünde vereceğiz" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, öğrencilerin yarışmaya büyük bir heyecanla hazırlandıklarını ve aynı heyecanla İstiklal Marşı'nı okuduklarını söyledi.

BOLU'DA ÖĞRENCİLER İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMAK İÇİN YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 16:06:05
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 17:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?