3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Öğrencilerin tiyatro keyfi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencilerinden oluşan 'Bolu Bölge Tiyatrosu', Karaçayır İlköğretim Okulu öğrencilerine ücretsiz gösteri sundu.

Öğrenciler oyunu büyük bir keyifle izlerken, Karaçayır İlköğretim Okulu Müdürü Adil Özmen, tiyatro grubuna plaket vererek teşekkür etti.

3'ü Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi, 2'si de öğretmen olan 5 kişilik Bolu Bölge Tiyatrosu'nun, Belediye Nikah Salonu'nda sahneye koyduğu "Kırmızı Burunlu Palyaço" isimli oyuna Karaçayır İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 40 dakika süren oyunu ilgiyle izleyen öğrenciler büyük keyif yaşadı.

Oyunun sonunda Karaçayır İlköğretim Okulu Müdürü Adil Özmen, tiyatro grubuna plaket ve çiçek vererek teşekkür etti. Bolu Bölge Tiyatrosu'nun her yıl öğrencilerine ücretsiz gösteri sunduğunu hatırlatan Özmen, "Çocuklarımız bu oyunla okul stresinden uzaklaşmış oldular. Oyunu büyük bir ilgiyle izlediklerini gördüm. Gerçekten çok başarılı bir oyundu. Öğrencilerimize bu olanağı sundukları için tiyatro grubumuza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 10:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?