3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ölüm soludular!

Bolu'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi öldü, 1 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Bolu'nun Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak Çiftçiler Apartmanı'nda yaşayan Kapaklı ailesinin yakınları, aileden haber alamayınca polise başvurdu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Kalpaklı ailesinin kaldığı daireye girdiğinde, 2 yaşındaki Kardelen Kalpaklı ile anneannesi Aysel Göktanır'ın (60) hayatını kaybettiğini belirledi.

Melike Kalpaklı (20) ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Melike Kalpaklı'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Kardelen Kalpaklı ile Aysel Göktanır'ın cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
 

AA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 17:16:23
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 17:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir kocaeli IP: 88.239.221.xxx Tarih : 25.01.2010 17:59:51

Malesef olayın yaşandığı sokaktan geçerken ambulansı görünce öğrendim çok ama gerçekten çok üzüldüm.ne diyebilirmki..! Öncelikle hastahanede yaşam mücadelesi veren Anneye acil şifalar diliyorum.Ölen teyzemize ve minik kardeşimize Yüce ALLAH tan Rahmet diliyorum ve geride kalan akraba eş dost ve yakınlarına da sabirlar diliyorum...ve diyorumki OLMAMA lı böylesne pisipisine ölümler tüm ülkemizde ve her nerede olursa olsun..gerçekten çok  ama çok  yazık..Lütfen ne olur ine olur biraz cık daha dikkatli olalım,keşke keşke ne olurdu da o sobayı daha iyi yakıp ve havalandırma yolunu bulsaydık yada söndürüp uyusaydık demiyelim...şunu unutmayalım bütün kömür yanan yerlerde bu tehlike mevcuttur,oysa önlemini baştan almak,TÜH YAZIK VAH VAH demekten çok daha iyidir..