3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Orduspor nefes almıyor

ORDUSPOR'UN BOLU KAMPI DEVAM EDİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Bolu Koru Otel'de devam ederken, Teknik Direktör Uğur Tütüneker, "Savaşan bir Orduspor oluşturuyoruz" dedi.

Yeni sezona 26 kişilik kadrosuyla Bolu Dağı'nın eteklerinde hazırlanan mor menekşelerde moraller yerinde. Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Orduspor günü çift antrenmanla geçirirken Teknik Direktör Uğur Tütüneker, oyuncularına adeta nefes aldırmıyor.

Futbolcularına kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıran Uğur Tütüneker, antrenman sonrasında İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Tütüneker, "Sizlerinde gördüğü gibi oyuncularımın hırslı ve istekli çalışması beni çok memnun ediyor. İkinci etap çalışmalarına kondisyona ağırlık vereceğiz. Orduspor yeni sezonda daha çok koşan ve rakibi kendi sahasına hapseden bir takım olacak. Eksikliklerimizi görmemiz açısından ikinci etap çalışmalarının daha verimli olacağını düşünüyorum. İlerleyen dönemde takıma takviye

gerekirse bunu yönetimimizle oturup konuşacağız" dedi.

Orduspor'un tecrübeli oyuncusu Kürşat Uymuş ise, "Kampta arkadaşlık ortamı çok güzel. Yeni sezonda çok farklı bir Orduspor izlettirmek istiyoruz. Taraftarlarımız sabrederek bize destek olsunlar. Bank Asya 1. Lig'i çok zor bir lig. Bu ligde yenmekte var yenilmekte. Ama Orduspor bu sezon başarılı olacaktır" diye konuştu.

ORDUSPOR'UN BOLU KAMPI DEVAM EDİYOR
ORDUSPOR'UN BOLU KAMPI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:42:01
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?