3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ormancılara hitabet sanatı anlatıldı

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışanlara yönelik olarak "Hitabet Sanatı, Etkili Sunum ve Raporlama Teknikleri" konulu seminer düzenlenlendi.


Bolu Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binasında bulunan ve yapımı tamamlanarak ilk kez kullanıma açılan yeni toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Türkyılmaz, Şube Müdürleri, Bolu ve Aladağ Orman İşletme Müdürleri ve Mühendisler katıldı.


Birçok ilde Müfettiş ve üst düzey yönetici olarak çalışan Şenol Önen tarafından verilen seminere, orman teşkilatı yoğun ilgi gösterdi. Bolu Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, çalışma alanında bulunan orman köylüsüne ve ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitim çalışmalarının yanında, hizmet içi eğitim kapsamında kendi yöneticilerini eğitmeye önem verdiklerini söyledi. Köstereli, eğitimin her zaman ve her alanda yapılması gerektiğini kaydetti.


Şenol Önen tarafından projeksiyon sunumlu slaytlar halinde verilen seminer iki gün sürdü ve uygulamalı olarak yapılan seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?