3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Otobüs terminalinin temeli atıldı

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Şehirler arası Otobüs Terminali'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bolu Belediyesi tarafından Paşaköy kavşağına yaptırılan yeni şehirler arası terminal 2009 yılın Mart ayında hizmete girecek. Terminalin hizmete girmesinin ardından kent merkezinde bulunan otobüs ve minibüslerin tamamı şehir dışına taşınacak. 18 perondan oluşacak olan terminalde şehirlerarası ve şehir içi hizmet veren bütün firmalar hizmet verecek.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni yaptırdıkları terminalin Bolu'nun gururu olacağını belirterek, "Terminal inşaatını en kısa zamanda bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Bolu'nun yıllardır ihtiyacı olan bu terminal hizmete girmesi em şehir içinde ulaşımı rahatlatacak, hem de şehirlerarası otobüslere daha fazla kolaylık sağlayacak. İstanbul ve Ankara'nın tam ortasında bulunan Bolu'ya geçte olsa bu terminalin yapılması gurur verici" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehirler arası otobüs terminalinin temeli atıldı. Davetliler daha sonra inşaat alanını gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Temel atma törenine AK Parti Bolu Milletvekilleri Metin Yılmaz, Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Emin Güz çok sayıda daire amiri ve otobüs firması yetkilisi katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 14:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?