3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Öz Bolu'dan yeni otobüs

ÖZ BOLU A.Ş ARAÇ PARKURUNU BÜYÜTÜYOR

Bolu'nun önde gelen otobüs firmalarından Öz Bolu A.Ş araç parkurunu büyüterek 2008 model Trevego marka yeni otobüsünü hizmete soktu.

Otobüsün kullanıma başlanmadan önce Bolu terminalinde tören yapıldı. Törene Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk, Öz Bolu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Bayrak ve Erdal Bayrak'ın yanı sıra çalışanlar katıldı. İstanbul ve Bolu hattı arasında çalışacak olan 54 kişilik Trevego marka otobüsün tanıtımı yapıldı. Türkiye'de sadece 5 adet bulunan özel üretim otobüsün kullanımı öncesi kurban kesildi. Türkiye Futbol Milli Takımı, Boluspor ve Voleybol takımlarına yaptığı dualarla tüm Türkiye'ye adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş'ın yaptığı duanın ardından kurban kesildi.

Öz Bolu A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Erdal Bayrak, kaliteli ve güvenli hizmetin yanı sıra yeni araçlarla yolculara daha rahat yolculuk imkanı sağlayacaklarını söyleyerek, "Bolu halkına daha iyi hizmet verebilmek için her geçen yıl araçlarımızı yeniliyoruz. Son olarak Türkiye'de 5 adet bulunan özel yapım ve 54 kişilik Trevego marka otobüsü parkurumuza kattık. Bolu-İstanbul arası çalışacak olan otobüsümüzle daha rahat yolculuk imkanı sağlayacağız. Herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ÖZ BOLU A.Ş ARAÇ PARKURUNU BÜYÜTÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 16:36:02
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 17:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?