3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Özbağ'dan Sebenliler'e müjde

Bolu'nun Seben İlçesi'nde seçim hazırlıkları devam ederken, AK Parti Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, "İşsizliğe çare bulacağız" dedi.


Seben İlçesi'nde seçim gezilerini aralıksız sürdüren Özbağ, ekonomik krizden etkilenen esnaf ve alışveriş dükkanlarını gezdi. Geziler sırasında sık sık sokakta yürüyen vatandaşların yanına gidip sohbet eden Özbağ, şikayetlerin hep işsizlik yönünde olması nedeniyle müjdeli haberi verdi.

Son zamanlarda artan işsizlik sayısının kendilerini üzdüğünü söyleyen Özbağ, "Biz yerel seçimler öncesi vatandaşlarımıza nasıl iş imkanları sağalayabiliriz, bunları konuşuyoruz. Yeni projelerimizle bu soruna el atacağız" dedi. Esnafından çiftçisine, sanayicisinden tekstilcisine kadar herkesin sıkıntılarını bildiklerini belirten Özbağ, "Bizler bugüne kadar ilçemize en hayırlı olacak işleri yapmaya çalıştık. Son yıllarda ilçelerden merkeze çok göç oluyor.

Bizim ilk hedefimiz önce bunu engellemek. Artık insanlarımız iş için merkeze inmeyecek. İnsanlarımızı ilçede tutmak için iş imkanı sağlamalıyız. Bunu inşallah halkımızın da desteğiyle başaracağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ferhat ATALAY IP: 85.104.12.xxx Tarih : 25.04.2009 16:45:49

sayın baskanım  öncelikle konusacak olursa sebebinde göç edenler 1.sırada işsizlik ve okuldan kaynaklanıyor bana göre 1 meslek lisesi olsa  boluya okumak için gelenler kalırlar ve bunun yanı sıra velilerde kalacaktır ama imkanlarımızın yetmeyişi bizi korkutuyor ve bunun yanında 50 60 kişilik yada daha fazla kapasiteli bir fabrika olsa nebilim bolu ilimize akıs durur az da olsa am düsünürsek bunlardan ilk önce sırada okul herkez okul için göçüyor ve bunların yanı sırasıda bende geliyorum SEVGİLERİMLE  SEBENLİLERR.