3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Özcan projelerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlar için 'Evde Bakım ve Sağlık' hizmetini hayata geçireceklerini söyledi.


Projelerini açıklamaya devam eden CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, "Yatağından kalkamayan hastaların iğne, tansiyon ölçümü pansuman, serum takılması gibi ihtiyaçlarının yanı sıra beden temizliği gibi bütün zorunlu ihtiyaçları Bolu Belediyesi'nde oluşturacağımız sağlık ve bakım birimi tarafından yapılacak" dedi.

'Kırmızı-Beyaz Değişim' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, "Öncelikle yalnız yaşayan, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımıza yönelik bir projedeki amaç, ihtiyaç duyduğu sağlık ve bakım hizmetlerinin verileceği kurumlara ulaşamayanlara bu hizmetin evinde verilmesidir. Belediye bünyesinde oluşturulacak olan ambulans ve diğer sağlık gereçleri ile donatılmış sağlık ekibi bu görevi ücretsiz olarak yerine getirecektir. İğne, tansiyon ölçümü pansuman, serum takılması gibi ihtiyaç için sağlık kurumuna gidemeyen yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımız bir telefon ile bu birime ulaşarak bu sorunlarını gidereceklerdir. Ayrıca evde bakım görmesi gereken, yatağından kalkamayan hastaların beden temizliği dahil olmak üzere diğer zorunlu ihtiyaçları giderilecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?