3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Para için karısını öldürttü

30 BİN TL BORÇ İÇİN OĞLUNA KARISINI ÖLDÜRTTÜ

Bolu'da av tüfeği ile sırtından vurularak öldürüldükten sonra cesedi, evinin yanına gömülen Dursun Ç.'yi (46), kocasının isteği üzerine oğlu Mehmet Ç.'nin (19) öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, dün Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi ve oğluyla birlikte bir entegre piliç fabrikasında çalışan Haşim Ç. (51), polise eşi Dursun Ç.'nin kaybolduğu ihbarında bulundu. Polis ve mahallelinin yaptığı arama çalışmaları sırasında bir kişi, evin yanında yeni kazılan toprağı eşelediğinde cesedi fark etti. Polisin, Cumhuriyet Savcısı'na haber vermesinin ardından evin yanındaki yer kazıldığında Dursun Ç.'nin cesedi çıktı. Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside Dursun Ç.'nin av tüfeği ile

sırtından bir el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi

Vahşi cinayetin duruşması bugün yapıldı. Hakim karşısına çıkan baba-oğul, cinayeti en ince ayrıntısına kadar anlattı. Kredi ile aldıkları evin borçlarını ödemekte zorlandıklarını söyleyen Mehmet Ç., babasının borçları ödeyebilmek için kendisinden annesini öldürmesini istediğini, hayat sigortasından alacağı 140 bin lirayla da tüm borçlarını ödemeyi düşündüğünü ifade etti.

Polis, dün Haşim Ç. ile oğlu Mehmet'i gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan Haşim Ç. ile Mehmet, bugün adliyeye sevk edildi. Mehmet Ç., polise verdiği ifadesinde, anne ve babası ile birlikte piliç fabrikasında çalıştığını, 30 bin TL kredi çekerek oturdukları evi satın aldıklarını belirterek, borçları ödemekte zorluk çektiklerini, anne ve babasının bu konu sebebiyle sık sık tartıştıklarını söyledi.

Olay günü babasının işte olduğu sırada annesiyle tartıştıklarını ifade eden Mehmet, av tüfeği ile annesini vurarak öldürdüğünü, cesedi keserek parçalamayı düşündüğünü ve birkaç bıçak darbesi attıktan sonra cesedi evlerinin yanındaki arsaya gömdüğünü belirtti. Mehmet Ç., ayrıca babasının annesiyle tartışmaları sırasında kendisinden annesini öldürmesini istediğini, annesinin ölmesi durumunda hayat sigortasından alacakları 140 bin TL ile tüm borçlarını kapatacaklarını söylediğini iddia etti.

Poliste ifade veren Haşim Ç. ise oğlunun suçlamalarını kabul etmedi. Yaklaşık 2 saat süren sorgunun ardından baba-oğul tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30 BİN TL BORÇ İÇİN OĞLUNA KARISINI ÖLDÜRTTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 16:28:04
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 21:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?