6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Polis aracı bir eve girdi

Bolu'da devriye gezerken şüpheli bir aracı takip etmeye başlayan polis minibüsü, virajı alamayarak tek katlı ahşap bir eve girdi.
 
Edinilen bilgiye göre, Çıkınlar Mahallesi Çıkınlar Caddesi'nde, devriye gezerken şüpheli bir aracı takip etmeye başlayan polis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Lütfiye Arslan'ın oturduğu tek katlı ahşap eve girdi. Arslan'ın evine minibüsüyle giren polis memurunun ekip arkadaşlarından yardım istemesi üzerine ekipler, olay yerine gelerek gerekli incelemeyi yaptı.
 
Mutfakta otururken telefon çaldığını ve telefona bakmak için oturma odasına geçtiğini ifade eden ev sahibi Lütfiye Arslan, ''Telefonla konuşurken bir patlama oldu. Ne olduğunu anlayamadım. Mutfağa geldiğimde minibüsün eve girdiğini gördüm. Telefon gelmeseydi facia yaşanacaktı. Hayatımı telefon kurtardı'' dedi.
 
Arslan, daha öncede evlerine başka araçların da girdiğini ifade ederek, ''Evimizin önünden geçen yolda yapım çalışmaları olduğu için sürücüler, tarlaya girmemek için evin yakınından geçmeye çalışıyor. Bazı sürücüler yolu tam bilmediği için eve giriyor'' diye konuştu. 

Eve giren polis minibüsü çekiciyle evin içerisinden çıkartıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2006 Cuma 12:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MAHMUT GÜNDOĞDU IP: 88.240.49.xxx Tarih : 29.12.2006 18:37:00
böle bişey olmaz inanmam türk polisi böle bişey yapmaz kesin ben inannıyorum ki bu fotomobtaj dır .