3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

PTT'ler su tahsilatına başlıyor

BOLU PTT ŞUBESİ SU TAHSİLATINA BAŞLIYOR

Bolu PTT Merkez Şubesi yarından itibaren kredi kartı, telefon ve elektrik faturasının ardından su tahsilatlarını da yapmaya başlayacak.

Bolululara Nisan ayının ilk müjdesi PTT Müdürlüğü'nden geldi. Merkezde bulunan 6 şubesinde elektrik, telefon ve kredi kartı ödemesi işlemlerini yapan PTT şubesi, 1 Nisan'dan itibaren su tahsilatlarını da kabul edecek. Bolu PTT Merkez Müdürü Hasan Bınar, Bolu Belediyesi'yle protokol imzaladıklarını söyleyerek, su faturalarının artık PTT şubelerinden ödenebileceğini belirtti. Otomasyon sistemiyle su faturalarının kabul edileceğini söyleyen Bınar, "Bolu Belediyesi ve PTT Şubesi olarak iki hafta önce kurumlar arasında protokol imzaladık. Bugüne kadar elektrik, telefon ve kredi kartı ödemelerinin yapıldığı şubemizde su tahsilatları yapılması için harekete geçtik. Protokol uyarınca su faturaları PTT şubelerindeki otomasyon sistemine ilave edilen su faturası tahsilatı ekranından tahsil edilmeye başlanacak" dedi.

Uygulamanın en çok kalıcı konuklar bölgesi sakinlerini rahatlatacağını ifade eden Hasan Bınar, "Şuan da Bolu merkezde 6 adet PTT şubemiz var. Vatandaşlarımız kolaylıkla her işlemini yaptırabiliyor. su faturaları tahsilatı en çok kalıcı konuklarda oturan vatandaşların işine yarayacak. Oradaki vatandaşlarımız 3-5 liralık su faturası için merkeze iniyor. Zaten su faturası kadar otobüs parası veriyor. Bundan sonra merkeze gelmeden işlemlerini kalıcı konutlardaki şubemizde yapabilirler" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 15:15:05
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?