3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Rambo'dan mesaj var!

BOLUSPOR'UN RAMBOSU TARAFTARA MESAJ GÖNDERDİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Bursaspor'dan transferi orta saha oyuncusu Ramazan Sal, "Geçen sene Bursaspor taraftarı ligin sonuna kadar oyuncularının arkasında durdu ve başarı geldi. Boluspor taraftarından da aynı özveriyi bekliyoruz" dedi.

Eskişehirspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk kez Boluspor forması giyen Ramazan Sal, maçta sürekli arkadaşlarını uyarması ve konuşmasıyla taraftarın dikkatini çekmişti. Ramazan bu konuyla ilgili olarak, "Benim oyun yapım ve karakterimle alakalı bir durum. Lider özelliği olan bir oyuncuyum. O yüzden sahada konuşmadan olmuyor. Devamlı arkadaşlarıma telkinde bulunmam gerekiyor. Ben arkadaşlarımı uyarmayı severim. Çünkü bir hedef var ve hepimizin bu hedef doğrultusunda çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Boluspor taraftarının sezon sonuna kadar takımını desteklemesi gerektiğini ifade eden Ramazan, Bursaspor taraftarını örnek göstererek, "Boluspor'un taraftarını daha görmedim. Ama ne olursa geçen sene Bursaspor taraftarı ligin sonuna kadar oyuncularının arkasında durdu. Hedefe giden yolda bırakacaklarsa bizler bu işi başaramayız. Ama bize destek olarak sabrederlerse gerçekten bu şehir Süper Lig'i hak ediyor. Valisi, Belediye Başkanı, yönetimi, taraftarı ve basını birlik olursa Süper Lig'e çıkarız. İnşallah Boluspor'la şampiyonluk yaşamak bana da nasip olur" şeklinde konuştu.

Boluspor'un kadrosuyla şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiğini ifade eden Ramazan, "Şampiyon olmamamız için hiçbir sebep yok. Gerçekten teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak harika bir ekibe sahibiz. Ben ilk antrenmanımda futbolcu kalitesini görünce çok şaşırdım. Bu kadronun başarıya ulaşmaması için neden yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 16:15:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 16:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?