3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Rektörlükten dayağa tepki

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü, ABD’nin Irak’ı işgalinin yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yapmak isteyen öğrencilerin uğradığı şiddete tepki göstererek, sorumlular hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Yurtsever Cephe üyesi bir grup öğrenci, önceki gün basın açıklaması yapmak isterken dayak yemişti. Rektörlük, özel güvenlik ve jandarmadan dayak yiyen öğrencilerin durumu üzerine şu açıklamayı yaptı:

Rektörlük: Derinden üzüldük
“Olaylar, bizleri derinden üzmüş ve yaralamıştır. Öğrencilerin maruz kaldıkları şiddetin kabul edilmesi asla mümkün değildir. Yönetim olarak, bu olaylarda sorumluluğu olan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Öğrencilerimizin bu tip kötü davranışlara bir daha maruz kalmaması için önlemler alınmıştır.”

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 09:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat alemdar IP: 88.244.158.xxx Tarih : 25.03.2008 00:14:55

kendisini öğrenci sanan serserinin askere saldırırken halini yayınlamıyorsunuzda askerin izinsiz göstereyi dagıtmak için yaptığı müdahaleyi gösteriyorsunuz. basın bu mantıkta gittigi sürece bu memleket adam olmaz.daha cok şey yazarımda boşver........