3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Rüştü'yü panter eyle ya Rabbi

Geçtiğimiz aylarda Boluspor için ettiği dua sonrası Türkiye'nin gündemine oturan emekli imam Lütfü Karataş, bu sefer de A Milli Takım için dua eti.

Cuma namazı öncesinde Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan ile karşılaşacak olan milli takım için taktik gibi dua eden Lütfü Karataş, milli takım kalecisi Rüştü'nün panter gibi kurtarışlar yapması, defansın topları kesmesi, golcülerin 90'dan rakip kaleye topu takmaları dileğinde bulundu.

Lütfü Hoca, "Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, seni sena eden dilleri, duamıza amin diyenleri, Avrupa'ya gidenleri, Türkiyemizi temsil edenleri, vatanımızın nam-ı hesabında mücadele edenleri, takımımıza taktik verenleri, cennet yurdumuz için ter dökenleri, güzide milli takımımızın kötü gününde, iyi gününde yanında olanları, Avrupa'nın her tarafında milli takımımızı yalnız bırakmayanları, iki cihanda azil eyle Yarabbi.

Bundan sonra İmparator Fatih hocamıza ve ekibine takımımıza güzel taktik vermeyi, kalecimiz Rüştü'ye panterler gibi uçmayı, gelen topları doksandan yakalamayı, defansımıza Sabri'ye, Gökhan'a, Emre Aşık'a bir kalkan olmayı, aldıkları topları isabetli pas olarak arkadaşlarına atmayı, sağ açığımıza, sol açığımıza fırtına gibi esmeyi, santraforumuza güzel toplarını atmayı, kaptanımız Nihat'a, Arda'ya, Tuncay'a Hırvatistan kalesine topları doksandan takmayı, Hırvatistan'ı yenmeyi, bizleri sevindirmeyi, yuvalarımızı neşelendirmeyi, kendilerine nasip eyle Yarabbi.

Hakk'ın batıla galip gelmesi için, milli takımımızın başarılı olması için, Türkiyemizin Avrupa zaferi için Allah rızası için el Fatiha" şeklinde dua etti.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 20:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 88.244.172.xxx Tarih : 21.06.2008 13:36:51

Hocam Harikasın ya Duaların kabul oldu ıns almanya macınada duanı beklıyoruz hocam