3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Saadet Partisi'nde Kongre heyecanı

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Mustafa Yünlüoğlu, Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan 3'üncü olağan kongrenin Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.


Kongre öncesinde yeni parti binasında basın mensuplarına açıklama yapan Yünlüoğlu, Boluluları Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye davet etti.

Türkiye'nin uzun zamandır sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ciddi bir dar boğazdan geçtiğini söyleyen Yünlüoğlu, "Ayrıca manevi tahribata ve dış politika facialarına maruz kalmış ve bir türlü terör belasından kurtulamayan ülke durumundayız.

Bu yetmiyormuş gibi adına global denilen küresel mali kriz, başta ABD ve batı olmak üzere ve onların güdümündeki işbirlikçi yönetimlerle idare edilen ülkelerde mali ve sosyal sancılar yaşanmaktadır. Biz Saadet Partisi olarak 'Milli Görüş' penceresinden yorumlayarak bütün bunları ülkemizde ve dünyada sonun başlangıcı olarak görüyoruz. Kongre Türkiye'nin dönüm noktası olacak" dedi.


Milli görüşün siyasetin cazibe merkezi haline geleceğini ve milletin umudu olacağını ifade eden Yünlüoğlu, "Atalım ve Açılım' adı verilen bu kongreyle milletimiz artık 'Saadetin Vakti Geldi', 'Şimdi Saadet' demek durumunda kalacak. Bu kongre ile milli görüş, siyasetin cazibe merkezi haline gelecek. Kongremiz geleneğin, tecrübenin ve gençliğin birlikteliğinden doğan dinamizm ile milletin umudu olacak. Umuyoruz ki bütün bu yaşanan tecrübelerden sonra 'Şimdi Saadet' demenin bir anlamı vardır. Bugün bütün mazlumlar için şimdi Saadet. Bugün işsizler ve yoksullar için Şimdi Saadet. Bugün adalet ve insan hakları arayanlar için Şimdi Saadet. Bugün ahlak ve maneviyat tahribatına karşı Şimdi Saadet" diye konuştu.


Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yünlüoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde iddialı olduklarını söyledi. Henüz aday adaylarının belirlenmediğini fakat partinin büyük kongresinden sonra aday adaylarının açıklanacağını ifade eden Yünlüoğlu şöyle konuştu; "Sadece yerel yönetimler seçimlerinde değil yapılacak her seçimde iddialıyız. Biz her zaman söylüyoruz. AKP'nin tek alternatifi CHP, MHP değil, Saadet Partisi'dir. Bizim stratejilerimizde hiçbir partiyi hedef almak yoktur. Artık bütün Türkiye'de 'Şimdi Saadet' yazıyor. Bolu'da da bu böyle."

İha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 14:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?