3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Sahte etiketli baharatlara el konuldu

Bolu Belediyesi zabıta ekipleri, yaptıkları rutin kontrol sırasında halkın sağlığını tehdit eden, etiketinin sahte olduğu belirlenen bin 800 kilo baharata el koydu.

Halkın sağlığını herşeyin üzerinde tuttuklarını söyleyen Zabıta Müdürü Erol Yavuz, bu tür kaçakçılık işlerine göz yummayacaklarını belirtti.

Yapılan kontrol sırasında sahte baharatlara rastladıklarını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu: "Kapalı stadyum giriş kapısında sivil bir araçta bin 800 kg etiketinin sahte olduğu biber, toz biber, kimyon ve kekik ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır.

Daha önce belirttiğimiz gibi insan sağlığını etkileyecek gıda ürünleri üzerinde ekiplerimiz son derece duyarlı çalışma yapmaktadır. Bunların tamamı nerede ve ne şekilde üretildiği belli olmayan malzemeler. Halkımızın sağlıkları açısından duyarlı olmalarını ve aldıkları ürünlerin son kullanma tarihlerine mutlaka bakmalarını tavsiye ediyoruz. Gördükleri bir olumsuzlukta Zabıta Müdürlüğü'nün 153 nolu ihbar telefonunu arayıp ekiplerimizden yardım alabilirler."

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 19:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?