3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Şampiyon öğrencilere yemek

BOLU ÇİMENTO ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERE YEMEK VERDİ

Bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Oyak Liselerarası Matematik Yarışması Türkiye Finalin'de şampiyon olan Bolu Fen Lisesi öğrencilerine Çimento A.Ş tarafından yemek verildi.

"OYAK Liselerarası Matematik Yarışması Türkiye Finali" nde Bolu Fen Lisesi'nin şampiyon olması fabrika yönetiminde büyük sevince neden oldu. Bolu Çimento Genel Müdürü Kemal Doğansel, Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı Memiş Vanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Nuri Kaçmaz, Bolu Fen Lisesi Müdürü Yusuf Ziya Zeybek ve Matematik Öğretmeni Ekrem Doğan ile öğrenciler, Bolu Çimento Sanayii A.Ş. sosyal tesislerinde öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Bolu Çimento Genel Müdürü Kemal Doğansel, Bolu il birinciliği sınavında birinci olan Bolu Fen Lisesi öğrencilerine söylediği "İl birincisi olmak yetmez, sizlerden İstanbul'da yapılacak olan Türkiye finalinde şampiyonluk bekliyoruz" sözünün gerçekleşmesinden çok mutlu olduğunu ifade etti. Bolu Fen Lisesi öğrencileri, öğretmen ve okul müdürünü bir kez daha kutladığını ve başarılı çocukları gelecekte iyi yerlerde görmek istediğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer ise şampiyon öğrencileri, okul müdürü ve matematik öğretmenini tebrik ederek, şampiyon öğrencilerin ailelerinin de bu başarıda büyük rolü olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:06:04
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?