3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Sanat Sokağı çalışmaları başlıyor

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, belediye binasının arkasında bulunan alanın sanat sokağı haline getirileceğini söyledi.

Uzun zamandan bu yana yapılması düşünülen sanat sokağı projesinin Bolu Halk Evi yetkililerinden gelen teklif üzerine hızlandırdıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, Bolu'da sanatın merkezinin bu bölge olacağını kaydetti.

Yamantürk, "Bu bölge daha önceden araç parkı yapılan bir yerdi. Park sorunu yüzünden esnaflarımız ve Halkevi yetkilileri tarafından buranın sanat sokağı yapılması konusunda teklif geldi. İlk etap çalışmalarımızı yaptık. İkinci etabına da buraya tüm araç parklarını engelleyerek yapacağız. Daha sonra ise binaların boya ve giydirme işlerini tamamlayacağız. Dolayısıyla halkın rahatça sanatını yapabileceği, eğlenebileceği bir sokak haline getirmeyi düşünüyoruz. Bu konuda inşallah başarılı oluruz. Çünkü esnaf arkadaşlarımız ve halk bir şey istemezse işleri başarmak zordur. Onun için biz bu sokağın bir sanat sokağı haline getirmeyi düşündük. Kısacası burası Bolu'nun en renkli sokağı olacak" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 17:43:34
Güncelleme :29 Temmuz 2009 Çarşamba 18:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?