6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Sansasyonel takım Bolu'da

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Takıma bu sene kaliteli oyuncuların transferi ile süper lig yolunu kısaltacak bir ivme kazandırdık" dedi. 

Etimesgut Şeker Spor kafilesinde bulunan 14 futbolcu, yönetim ve teknik heyet Bolu Gerede Greenpark Otel'e geldi. Futbolcuların tamamının akşam saatlerinde otele geleceği bildirildi. 

Etimesgut Şekerspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, yeni sezonun ilk çalışmasına Gerede Greenpark Otel'de başlayacaklarını belirterek, "Bu sene 2. Lig'in B Kategorisi'nin çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. Geçen yıldan şampiyon olmuş, kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Bu sene aynı kadroya herkesin tanıdığı çok önemli oyuncuları da ilave ettik" dedi. 

Kaya, kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreçte sıfır borçla ve UEFA kriterlerini ve kendi kurumsallaşma yapısını tamamlamış bir kurum olarak yola başladıklarını kaydederek, "Bu sene bu kulübe üst düzey oyuncuların transferleri ile süper lig yolunu kısaltacak bir ivme kazandırdık. Amacımız bu kadro ile B Kategorisi'nden A'ya terfi edecek 3 takımdan biri olmak ve gelecek yıl da A Kategorisi'nde şansımızı denemek" diye konuştu. 

Kaya, İstanbul'da olup da kampa katılamayan oyuncuların olduğunu ifade ederek, "29 oyuncu ile bu kampa devam edeceğiz. Şu an 14 kişi burada. Kampımız bu gece başlayacak. Yakın olanlar kampa daha erken gelmiş oldu. 3 Temmuz tarihine kadar Gerede'de çalışmamız devam edecek. 3 Temmuz'dan sonra bir ara vereceğiz ve başka bir yerde kampa gireceğiz. İlk etap kampımız uyum ve ön hazırlık yapacağımız bir kamp olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 17:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?