3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Seçmenlere teşekkür etti

Bolu'nun Gerede ilçesinde AK Parti'den yeniden Belediye Başkanı seçilen Ömer Baygın, "Başarılı çalışmalara imza attık. Halkımız maceraya prim vermedi" dedi.
Seçimlerin ardından tebrikleri kabul etmeye başlayan Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, ilçe halkına teşekkür etti. Karalama kampanyalarının yapılmasına rağmen seçimlerin güzel geçtiğini söyleyen Baygın, "Zor bir virajı daha döndük. Seçimlerden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Halkımız dedikodulara yanıt vermedi. Tam tersine bize güvenerek destek verdi. Bizler zaten bugüne kadar yaptıklarımızla halkımızın karşısına çıktık. Gece gündüz demeden güzel bir Gerede için hep çalıştık. Birçok projeye imza attık. Diyaloglarımızı her zaman en üst seviyede tuttuk. Halkımızla sadece seçim arifesinde değil hep beraber olduk.

Yaptıklarımıza karşılık başımız dik bir şekilde destek istedik. Onlarda sandıkta bize güvendiklerini gösterdiler" diye konuştu. Seçimlerin sona ermesinden sonra büyük bir sevgi seliyle karşılaştığını söyleyen Başkan Baygın, "Bizler ekip olarak Gerede için canla başla çalışmaya söz vermiştik. Bunu ilk dönem yerine getirdik. Sırada yeni bir dönem var. Birbirinden güzel projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Tekrar başkan seçildikten sonra sevenlerimiz bizi yalnız bırakmadı. İki günden bu yana herkes tebrik ediyor. Bizden yeni projeler beklediklerini söylüyorlar. Biz de onların bize verdiği desteği arkamıza alarak ilçemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki bu güç giderek artsın" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 18:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?