3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Semercioğlu baba ocağında

BOLUSPOR BAŞKANI EMİN SEMERCİOĞLU BABA OCAĞINDA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Emin Semercioğlu, baba ocağına giderek hayır duasını aldı.

2 ay önce Boluspor Başkanlığı görevine seçilen Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Akpınar Mahallesi'nde yaşayan babası Mehmet Emin Semercioğlu'nun elini öperek hayır duasını aldı. Emin Semercioğlu baba ocağında duygu dolu anlar yaşadı. 90 yaşındaki baba Semercioğlu, "Oğlum her işi yapabilecek kapasitede bir insan. Oğlumun başarılarını görünce çok mutlu oluyorum. Allah işleri hayreylesin. Her namazımdan sonra oğlum için çok dua ediyorum. Ticaret Odası Başkanlığının yanında Boluspor Başkanlığı görevini de üstlendi. Allah mahcup etmeyecektir" dedi.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ise, "Babamın yanına sık sık gelirim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bu aralar fazla gelemedim. Ama her zaman hayır duasını hissediyorum. Büyüklerimizin hayır duasını almak benim için çok önemli. Ailemin gücü sayesinde her güçlüğün üstesinden geleceğime inanıyorum" diye konuştu.

Semercioğlu ailesi daha sonra bir süre sohbet ederek dertleşti. Uzun süre babasının elini bırakmayan Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu'nun zaman zaman gözleri doldu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:32:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?