3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Semt pazarının temeli atıldı

Bolu Belediyesi tarafından kalıcı konutlara yapılması planlanan kapalı semt pazarının temeli düzenlenen törenle atıldı.


Törene, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Öztürk , Orhan Bozgeyik, daire müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Cahit Görüş, "Kapalı pazaryeri, başkanımızın mahallemizde yapmış olduğu toplantıda vermiş olduğu sözdü. Bugün temelini attığımız pazaryerinin en kısa sürede tamamlanacağını ümit ederek hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Bolu'nun kabuk değiştirdiğini ifade ederek, "Şehir olarak kabuk değiştiriyoruz. Bu yapılacak olan semt pazarları önümüzdeki dönemlerde şehrimizin diğer mahallelerine de yapılacak. Bulunduğumuz bölümde üç dönüm kapalı alana pazaryeri yapıyoruz ve buraya da 75 m² de bir sosyal tesis yapıyoruz. Hatırlanacağı üzere bundan önce bir yolu kapatıp vatandaşlara buyurun size semt pazarı deniliyordu. Ama bizim hizmet anlayışımızda böyle bir basitlik yok ve bundan sonra da kimse böyle bir semt pazarı oluşumuna cesaret edemeyecek. Bolu halkı hizmetlerin en güzeli ve modernine layıktır.

Hizmetlerimiz de artarak devam edecektir. Hizmet etme heyecanını da sizlerden aldığımız destekle devam ettireceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde de açılış törenlerimiz bir biri ardına devam edecek. Çalışmalarımız da hızla devam edecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 15:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?