3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

SGK hizmet binası hizmete girdi

BOLU SGK HİZMET BİNASI HİZMETE GİRDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, SGK'da görevli memurlara yaptığı konuşmada, "Artık yeni binanızda rahat çalışacaksınız. Siz vatandaşa güleryüzle hizmet ederseniz bu binanın hakkını vermiş olursunuz" dedi.

Dinçer, Bolu SGK İl binasının açılışını yaparak hayırlı olmasını diledi.

12 Kasım 1999 da meydana gelen depremde yıkılan ve 10 yıl sonra yeniden inşa edilen Sosyal Güvenlik Kurumu Bolu İl Müdürlüğü hizmet binası açıldı. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, SGK Bolu İl Müdürü, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada SGK'da görevli memurlara seslenen Bakan Dinçer, "Artık yeni binanızda huzurlu ve

rahat çalışacaksınız. Ama daha kötü şartlarda çalışıyor olabilirdiniz. Bu binaya layık olmalısınız. Siz vatandaşa güleryüzle hizmet ederseniz bu binanın hakkını vermiş olursunuz. Bu yüzden önemli olan hizmettir. Herkese yeni bina hayırlı olsun" dedi.

Bakan Dinçer'in konuşmasının ardından kurdele kesimiyle yeni hizmet binası açıldı. Dinçer, açılışın ardından hizmet binasını gezdi.

BOLU SGK HİZMET BİNASI HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 15:21:00
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?