3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Şiir aynı yorum farklı

AK Parti İl Başkanlığı'ndan istifa ederek Bolu Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mehmet Emin Güz, AK Parti'yi şiire benzeterek, "Bütün AK Partililer aynı şiiri okur ancak yorum farkı vardır" dedi.

Aday adaylığı sürecinin verimli geçtiğini ifade eden Mehmet Emin Güz, tekrar aday adaylığını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la ilgili olarak, "Mevcut başkanımız Alaaddin Bey de aday adaylığını açıkladı. Kendisi partimizin kurucu il başkanıdır. Bolu'ya hizmetleri olmuştur. Görevi süresinde başarılı işlere imza atmıştır. Kendisini bu konuda kutluyorum. Benim aday adayı olmam belediye başkanının çalışmalarını gölgelemez. Bu bir hizmet yarışıdır. Aday adayının birden fazla olması parti teşkilatını daha güçlü kılacaktır" dedi.

Güz, seçimlere teşkilat olarak birlik beraberlik içerisinde gireceklerini ifade ederek, kamuoyunda dolaşan bazı dedikodulara da cevap verdi. Mehmet Emin Güz, "Bazı kesimler belediye başkanlığı için adayın açıklanmasından sonra partide bölünmeler yaşanabileceğini ifade ediyorlar. Ben bunlara kesinlikle katılmıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Aday olamayan partililer aday arkadaşımıza sonuna kadar destek verecektir. Aday olamasam bile Bolu için, partim için aday olan arkaşımın koluna girer sonuna kadar destek veririm. Yani bizde kesinlikle bölünmez olmaz" diye konuştu.

AK Parti'yi şiire benzeten Güz, "Ben partimi şiire benzetiyorum. Bütün AK Partililer bu şiiri okur ancak zaman zaman yorum farkı vardır. Bu şiiri inanmak bizi daha fazla kenetleyecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?