3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Şimşek'e protesto şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis üyesi Berhan Şimşek, partisinin Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan'ın seçim çalışmalarına destek vermek için geldiği Bolu'da, bir kadın tarafından sözlü protesto edildi.


Partililer tarafından Paşaköy Kavşağı'nda karşılanan Berhan Şimşek, Köroğlu Mahallesi'nde Belediye Başkan adayı Tanju Özcan'ın seçim TIR'ının önünde yaklaşık 50 partiliye konuşma yaptı. Şimşek, konuşmasında hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulundu. 2001 krizinden çıkıldığında raya oturmuş bir ekonomi olduğunu anlatan Şimşek, "Sonra AKP iktidarı hükümeti teslim aldı. O zaman 220 milyar iç ve dış borç varken bugün 520 milyar iç ve dış borç var. Sadece bu değil. Türkiye'nin
bütün birikimlerini sattılar. Önemli olan padişahın çocuklarına bakması. Bilal Erdoğan'ın keyfi yerinde mi? Damat Albayraklar'ın keyfi yerinde mi? Gemiler yerinde duruyor mu?" dedi.


Berhan Şimşek konuşmasına devam ederken, "Yalan söylüyorsunuz. Asla böyle değil" diyen bir kadının sözleriyle şaşkına döndü. Bağırmaya devam eden ve ismi belirlenemeyen kadın partililer tarafından uzaklaştırıldı. Protesto şoku yaşayan Berhan Şimşek daha sonra partililerle Köroğlu Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Şimşek, vatandaşlarla sohbet ederek başkan adaylarına destek istedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 11:59:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?