3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Soba faciası: 1 ölü

BOLU'DA SOBA FACİASI: 1 ÖLÜ

Bolu'da akraba ziyaretine gittikleri evde kalan 2 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenirken, bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, merkeze bağlı Okçular köyünde meydana geldi.

Aile büyüklerine ziyarete giden Emre Güler (17) ve dayısı Ayhan İlgen (32), gece misafirliğe gittikleri evde kalmaya karar verdiler.

Aynı odada yatan dayı ve yeğen, gece sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah torunlarının kalkmadığını gören anneanne, odaya girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.

32 yaşındaki torunu Ayhan İlgen olay yerinde hayatını kaybederken, 17 yaşındaki yeğen Emre Güler ise yaralı olarak İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Acılı baba Cabir İlgen ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Köy Muhtarı Mustafa Kalaycı, "Aile sabah saat 10:00 civarında çocuklar kalkmadığı için şüphelendi. Daha sonra zehirlendiklerini öğrenince 112 Acil Servis ekiplerine haber verdiler" dedi.

Bolu'da son bir hafta içinde karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

BOLU'DA SOBA FACİASI: 1 ÖLÜ
BOLU'DA SOBA FACİASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 14:28:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 15:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?