24
Nisan
2024
Çarşamba
BOLU

Soba faciası: 4 ölü

Bolu'nun Gerede ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle birçok kişi sobadan sızan gazdan zehirlendi. İlk olay Dayıoğlu Mahallesi Demiralp Caddesi'ndeki bir apartmada meydana geldi.

75 yaşındaki Hasan Başyiğit, sabah torunlarını sevmek için odalarına gitti. 6 yaşındaki Zeynep ile 4 yaşındaki Betül Başyiğit'i baygın halde gören yaşlı adam, oğlu Hasan Başyiğit (43) ile gelini Emine Başyiğit'in (39) cansız bedeniyle karşılaştı. Cenazeler olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken 2 çocuk hastanede tedavi altına alındı.

İkinci olay ise aynı mahallede birinci zehirlenmenin gerçekleştiği apartmanın 500 metre ilerisinde Köroğlu Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi.

3 katlı apartmanın orta katında oturan Mehmet Yılmaz(70) ile eşi Fatma Yılmaz (66) akşam söndürmeden uyudukları sobadan sızan gazdan zehirlendi. Komşularının haber alamaması üzerine yakınlar kapıyı kırarak eve girdi. Karı kocanın cansız bedeniyle karşılaşan akrabaları olay yerine 112 acil sağlık ekiplerini çağırdı. Çiftin cansız bedenleri ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

CHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2013 Cumartesi 18:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?