19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

SP'lilerden Yılmaz'a ziyaret

Saadet Partisi (SP) Bolu İl Başkanı Abdullah Uzun, Çorum Belediyesi eski Başkanı Arif Ersoy ve bir grup partili, Bolu Belediye Başkanı
Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin son derece anlamlı ve onur verici olduğuna değinen Çorum Belediyesi eski Başkanı Arif Ersoy, "Kardeş ilimiz olan Bolu'yu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bolu, Türkiye'nin yaylası. Allah sizlere o kadar güzel bir yer vermiş ki. Sizlerin ve Bolulu vatandaşlarımızın gayretleriyle Bolu bir turizm kenti olacak. Şu anda Türkiye'nin 600 değişik yerinde Saadet Partisi böyle ziyaretler yapıyor" dedi. 

Arif Ersoy ile geçmişten gelen dostluğu olduğunu belirten Başkan Alaaddin Yılmaz ise, "Arif Ersoy, engin bilgiye sahip, Türkiye'nin yetiştirdiği ender insanlardan biri. Çorum Belediye Başkanı olduktan sonra da yapacağı değişiklikleri büyük bir heyecanla takip ettik. Kendisi bir çok yatırımın başlangıcını yaptı. Bizler de O'nun yolundan gidiyoruz. Şehrimizi geleceğe taşıma açısından da son derece heyecanlı ve gayretli çalışmalar içerisindeyiz. İki yıl kadar önce işler bizi önüne katmıştı. Şu anda ise biz işleri önümüze kattık. Dolayısıyla önümüzdeki zaman dilimi içerisinde Bolu'yu geleceğe taşıyacak alt yapıyı Belediye olarak tamamlamış olacağımızı sanıyorum. Bu konuda bize gösterdikleri teveccühten dolayı kendilerini kutluyorum. Her ne kadar farklı siyasi görüşlere sahip olsak da, hepimiz Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2007 Salı 13:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?