30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Stadın ışıklandırması tamam

BOLU ATATÜRK STADYUMU IŞIKLANDIRMAYA KAVUŞTU

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un karşılaşmalarını oynadığı Atatürk Stadyumu'nun ışıklandırma sorunu çözüldü.

İki yıldan bu yana yüklenici firma ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle gece maçı oynayamayan ve ışıklandırmaları kullanmayan Boluspor Kulübü, yeni sezon öncesi taraftarlarına sevindirici haberi verdi. Boluspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bolu Atatürk Stadyumu'nun ışıklandırma sorunu çözüldü. Başkanımız Necip Çarıkçı ve yönetim kurulumuzun yoğun çalışmaları sonucunda, yüklenici firma ile aradaki sorunlar ortadan kaldırıldı. Başkanımız Necip Çarıkçı'nın daha önce başlatmış olduğu görüşmeler sonucunu

verdi ve müteahhit firma ile her türlü anlaşmaya varılırken bugün ibranameler imzalandı" denildi.

Yüklenici müteahhit firma yetkilisi Rasim Nazik, sorunun Başkan Necip Çarıkçı'nın yoğun çalışmaları sonucu çözüldüğünü ve bu sezon Boluspor'un gece maçı oynayabileceğini bildirdi. Nazik, "Boluspor Kulübü yetkilileri ile her konuda anlaştık ve bugün ibranameyi imzaladık. Şuan bir sorun bulunmamaktadır. Yarın Boluspor kulübüne teslim edeceğiz. Teslim ettikten sonra tüm yetkiler Boluspor'da olacak. Boluspor camiasına ışıklandırmalar hayırlı olsun" dedi.

Boluspor Kulübü, tesisleşme ve kurumsallaşma adına Boluspor camiası için taşın altına elini koyan bürokratlar, siyasiler, eski ve yeni kulüp yöneticilerine katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:02:03
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?