3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Su için tatil günleri de kontör

Suda akıllı sayaçta ön ödemeli döneme geçen Bolu Belediyesi, bu uygulamada vatandaşların lehine olan yeni bir sistemi daha hayata soktu. Sayaçlarına su kontörü yükleyen aboneler, kontörleri bitmeleri durumunda mesai saati dışında da belediyeden su kontörü alabilecekler.

Tatil günleri de su alınabilecek Suda akıllı sayaçta ön ödemeli döneme geçen Bolu Belediyesi, bu uygulamada vatandaşların lehine olan yeni bir sistemi daha hayata soktu.

Sayaçlarına su kontörü yükleyen aboneler, kontörleri bitmeleri durumunda mesai saati dışında da belediyeden su kontörü alabilecekler.

Bolu Belediyesi tarafından bolu halkına daha iyi hizmet vermek ve su kayıplarını en aza indirebilmek amacıyla 2007 yılında akıllı su sayacı olarak bilinen ön ödemeli su sayaçlarının kontör yükleme işlemi gün içinde istediğiniz saatte yapılabilecek.

Bolu halkına daha iyi hizmet verebilme adına bolu belediyesi bünyesinde her konuda araştırmalar ve çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bu hafta faaliyete geçen su kontör yükleme cihazını tanıtan Manas Elektronik Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş Bolu Şubesi Müdürü Volkan Yurdakan su kontör yükleme cihazını Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a tanıttı.

Ön ödemeli su sayacı kontör yükleme cihazı hakkında açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz "Bolu Belediyesi olarak su sayaçlarında kartlı sayaç sistemine geçtik. Bundan sonra yeni takılacak sayaçlar kartlı sistemde olacak.

Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımız tüm gayretlerimizle devam ediyor. Bu gün yapmış olduğumuz bu çalışma ise su sayacı kartına 24 saat aralıksız kontör yükleme hizmeti verebilmek. Mesai bitimi, tatil ve bayramlara gelen su kontörü bitimi işlemleri için hizmet verebilecek cihazımızı alarak belediye girişine koyduk. Bundan böyle aniden su kontörüm bitti endişesi olmayacak. Belediyemizin girişinde faaliyete geçen su kontörü yükleme cihazımızdan istenildiği an 5 m2 lük kontör yüklenecek. Bir sonraki belediye veznelerinden alınacak kontörle de mesai dışı alınan kontörün ücreti ödenecek. Kimse susuz kalmayacak bu hizmetimiz bolu halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

bolu belediyesi
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 18:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?