3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Suç oranları azaldı

BOLU'DA SUÇ ORANLARI AZALDI

Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Gerede'nin huzurlu bir kent olduğunu söyleyerek, "İlçemizde suç oranları azaldı" dedi.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ve meclis üyeleri İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır'la bir araya geldi. Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Bakanlığın aldığı karar gereği Bolu'da bir çok noktaya Mobese güvenlik kameraları yerleştirdiklerini, bunun da suç oranlarının yüzde 35'e düşmesini sağladığını söyledi. Ayrıca Gerede ilçesinin huzurlu bir kent olduğunu ve suç işleme oranlarının çok düşük olduğunu ifade eden Bayındır, il merkezinden sonra ilçelerde de Mobese kamera kullanımına başlanacağını belirtti.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ise "Emniyet görevlilerimiz canla başla çalışıyorlar. Polis sayımızın yetersiz olduğunu ifade etmek istiyoruz. Sizler uykusuz kalıyorsunuz ancak bizler sizin sayenizde huzur içersinde yaşıyoruz" diye konuştu. Baygın'ın polis yetersizliğinden yakınmasının ardından Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, "Polis sayısı noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Gerede'ye yaz aylarında personel takviyesi yapmayı planlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 15:14:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 15:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?