3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Sürücünün acı sonu!

YAYALARA ÇARPMAMAK İÇİN CANINDAN OLDU

Bolu'da direksiyon başında şeker komasına giren sürücü yol kenarında bekleyen yayalara çarpmamak için önce beton duvara, ardından da elektrik direğine çarptıktan sonra yayala vurdu. Kazada sürücü ölürken 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15:00 sıralarında Aktaş Mahallesi eski galeri sitelerinin önünde meydana geldi. Karacasu Beldesi'nden şehir merkezine gitmekte olan Hüseyin Kocaeli (50) idaresindeki 14 AN 990 plakalı otomobil sürücüsünün şeker komasına girmesiyle kontrolden çıktı. Önce yol kenarında bulunan beton duvara çarpan otomobil daha sonra elektrik direğini devirip yayaların arasına girdi. Kaza sonrası sürücü Hüseyin Kocaeli olay yerinde hayatını kaybederken, yayalar Çağla Sivereklioğlu (10),

babaannesi Makbule Canatan (51) ve Mustafa adında otomobilde bulunan bir kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden Hüseyin Kocaeli'yle birlikte otomobilde yer alan Mustafa isimli şahıs komaya girerken, babaanne ve torununun durumun ise iyi olduğu belirtildi.

Kaza yerinde savcının inceleme yapacağı dakikalarda hayatını kaybeden sürücüsü Hüseyin Kocaeli'nin cep telefonu çalmaya başladı. Kimsenin cevap vermemesiyle telefon kapandı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAYALARA ÇARPMAMAK İÇİN CANINDAN OLDU
YAYALARA ÇARPMAMAK İÇİN CANINDAN OLDU
YAYALARA ÇARPMAMAK İÇİN CANINDAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 16:52:02
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?