3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Tankut'tan Çarıkçı'ya ziyaret

FERİDUN TANKUT, NECİP ÇARIKÇI'YI ZİYARET ETTİ

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Feridun Tankut, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan ve 4 gün sonra ifadesini vererek serbest bırakılan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'ya ziyaretler sürüyor. Turkcell Süper Lig'e yükselen ilk takım olan Karabükspor'un kulüp başkanı Feridun Tankut, Boluspor Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Çarıkçı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Tankut, "Öncelikle takım için yaptığınız bir çalışma nedeniyle gözaltına alınmanız bizi son derece üzdü. Yıllardır aynı ligde beraber mücadele ediyoruz. Üzücü haberi

aldığımızda çok şaşırdık. İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Boluspor'a play-off yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise kendisini zor gününde yalnız bırakmayan Feridun Tankut'a teşekkür ederek, "Buraya kadar gelip bizleri sevindirdiniz. Ankara'da kaldığımız dört gün boyunca da orada sizi görmek beni son derece mutlu etti. Şimdi de kalkıp Bolu'ya kadar geldiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. 6 yıldan bu yana Boluspor'un başarısı için ter döküyoruz. Aynı ligde mücadele ediyor ve beraber çalışıyoruz. Bizim yapmak istediğimiz ama beklemede kalan Süper Lig hayalimizi siz

gerçekleştirdiniz. Kutluyorum. Karabükspor'a ve Karabük halkına Süper Lig hayırlı olsun" diye konuştu.

İki başkan daha sonra kulüp binasında sohbet etti. Bir yandan Başkan Necip Çarıkçı'nın yaşadığı zor günler konuşulurken, bir yandan da Karabükspor'un şampiyonluğu ele alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 14:22:02
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 18:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?