3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Tanyar'ın eşi tutuklandı

Yatağında bıçaklanarak öldürülen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, savcılık tarafından tutuklanma istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklandı.


Önceki gece evinde uyurken kimliği belirsiz kişilerce, bıçaklanarak öldürülen CHP Bolu İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, polis ekiplerine verdiği ifade sonrasında serbest bırakılmıştı. Serap Tanyar, gece saatlerinde Asayiş Şubesi ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı. Olaydan hemen sonra verdiği ilk ifadesinde dışarıda olduğunu söyleyen, daha sonra da banyoda olduğunu ifade eden Serap Tanyar'ın çelişkili ifadesi sonrası olayı soruşturan savcı, Tanyar'ı ifadesine başvurmak için savcılığa çağırdı. İfade veren Serap Tanyar, savcılık tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Serap Tanyar tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:09:11
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 00:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Berna Öztürk IP: 78.164.157.xxx Tarih : 26.08.2008 19:01:36

resimdeki bayan serap tanyar değil diye biliyorum. Arkadaşım akşam televizyonda o olmadığını söylemişti. bolunun sesindeki resim doğru olabilir. esmer kıvırcık saçlıymış çünkü. böyle bir haberde yanlış resim olmasın lütfen iyi çalışmalar..